تحقیقات نشان میدهد که موشهایی که از سرکه وردا 3 لیتری تغذیه میکردند، سطوح تری گلیسیرید، کلسترول تام و کلسترول LDL (بد) را بهبود بخشیدند.
همچنین تجمع چربی کمتر در کبد و سطوح پایین تر کلسترول VLDL وجود داشت – پروتئینی که کلسترول جذب شده از غذاهای موجود در روده شما را به کبد منتقل می کند.
این یافته ها نشان می دهد که سرکه سیب – و به طور بالقوه دیگر سرکه های میوه – ممکن است خطر ابتلا به سندرم متابولیک را کاهش دهد، وضعیتی که خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد.
ممکن است اشتهای شما را کاهش دهد
تحقیقات فعلی و قدیمیتر نشان میدهند که استات – نوعی اسید چرب موجود در اسید استیک در سرکه – هورمونهای روده را تغییر میدهد و ممکن است اشتها را سرکوب کند.
یک مطالعه 12 هفته ای کاهش قابل توجه چربی و وزن بدن را در افراد چاق که سرکه مصرف می کردند نشان داد. مطالعات موشها نیز اثرات کاهش وزن سرکه سیب را پس از 30 روز نشان میدهد.
در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، سرکههای میوهای مانند سرکه سیب به دلیل پتانسیل کاهش وزن خود به دلیل تأثیر بر اشتها و چربی بدن محبوب شدهاند.
خلاصه
اسید استیک موجود در سرکه میوه ممکن است چندین فواید سلامتی مانند کاهش قند خون، کلسترول و سطح اشتها داشته باشد.
آیا سرکه میوه مضراتی دارد؟
تحقیقات طولانی مدت انسانی در مورد اثرات سلامتی سرکه های میوه وجود ندارد.
یک مطالعه نشان می دهد که بسیاری از اثرات ادعایی سرکه سیب برای سلامتی مورد تایید قرار نگرفته است و ممکن است اثرات سمی داشته باشد، حتی در غلظت های پایین 0.7٪. اکثر سرکه ها حدود 5 درصد اسید استیک هستند (منبع معتبر 12).
با این حال، بیشتر مطالعات بر روی اثرات سرکه بر مینای دندان تمرکز دارند.
به عنوان مثال، تحقیقات فعلی و قدیمیتر شیوع بالاتری از فرسایش مینای دندان را در بین گیاهخواران و سایر افرادی که به طور منظم غذاهای مبتنی بر سرکه مانند سسهای سالاد مصرف میکنند، نشان میدهد (13 منبع معتبر، منبع معتبر 14).
در مقایسه با پانسمان های ساخته شده از خامه یا شیر، پانسمان های مبتنی بر سرکه بالزامیک بر اساس تحقیقات لوله آزمایش باعث فرسایش بیشتر مینای دندان شدند.
این یافته ها نشان می دهد که مصرف مقادیر زیاد سرکه میوه ممکن است به سلامت دندان آسیب برساند.