هدف این تحقیق بررسی دستور العمل مناسب کرم کیک کاکائویی خیس سالم از آووکادو است که بیشتر مورد قبول مصرف کنندگان قرار گرفته است.
اثر انواع تثبیت کننده بر ویژگی کرم آووکادو و مقایسه ارزش غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
مطالعه دستور العمل مناسب خامه کیک تولد گردویی سالم از آووکادو با توسعه از دستور العمل محبوب کرم کره با استفاده از 100٪ پوره آووکادو به جای شورتنینگ انجام شد.
3 فرمول وجود داشت، از جمله دستور 1 از Junjira’s Sweet & Class (2017)، دستور 2 از Junjira’s Sweet & Class (2017) و دستور 3 از کانال Loly (2017).
ارزیابی حسی در سطح آزمایشگاهی به عنوان پذیرش مصرف کننده توسط 45 پانل مورد آزمایش قرار گرفت.
یک مقیاس لذتگرای نه درجهای برای ویژگیهای حسی، از جمله ظاهر (رنگ و بو)، طعم، بافت و علاقه کلی استفاده شد. با توجه به نتایج، دارای بالاترین پذیرش مصرف کننده بود که به طور معنی داری نمرات بالاتری را برای همه ویژگی ها نسبت به فرمول 2 و 3 داشت.
فرمول 1 کیک خیس زعفرانی حاوی آووکادو، کره شور، شیر تغلیظ نشده شیرین نشده، شکر پودری و وانیل به ترتیب به میزان 26.74، 26.74، 16.04، 29.41 درصد و 1.07 درصد وزنی بود.
با توجه به بررسی افزودن تثبیت کننده هایی از جمله صمغ زانتان و صمغ عربی بر کیفیت کرم کیک، نتیجه مشخص شد که کرم کیک آووکادو با صمغ عربی بیشترین استقبال مصرف کننده را با 45 شرکت کننده در مقایسه با سایرین داشته است.
نتیجه در توافق با آزمون قبولی توسط کارشناسان بود. دستور غذای مناسب آووکادو، کره شور، شیر تغلیظ نشده، شکر پودری، وانیل و صمغ عربی به ترتیب با 26.21، 26.21، 28.84، 15.76، 1.05 درصد و 1.96 درصد وزنی بود.
کرم آووکادوی تولید شده برای کیک اسفنجی تولد حاوی انرژی کمتر (1925.62 کیلو کالری)، چربی کمتر (226.63 گرم)، کلسیم بیشتر (40 گرم)، بتاکاروتن بیشتر (325 میکروگرم) و چربی اشباع کمتر (133.91 گرم) در مقایسه با خامه کیک با شورتنینگ بود.
بنابراین، این مطالعه تأثیر مهمی بر سلامت مصرفکننده دارد و اطلاعاتی را برای حمایت از صنعت نانوایی ارائه میکند.
- منابع:
- تبلیغات: