تولید زیتون پرورده فله معاصر حاشیه مدیترانه و سایر مناطق نیمه گرمسیری از جمله آمریکای لاتین و ایالات متحده را در بر می گیرد.
بیشتر زیتونهای خانگی ما از کالیفرنیا میآین مناطق و آبوهوای عالی که دارای شرابسازی هستند نیز برای درختان زیتون مهماننواز هستند.
اما درختان زیتون حتی کندتر رشد می کنند و نیاز به کشت دقیق دارند. در ازای آن سرمایه گذاری فشرده، طول عمر آنها به نسل های زیادی پاداش می دهد. آنها عمر طولانی و طولانی دارند برخی به اندازه یک هزاره.
فرآیند برداشت نقش کلیدی در تعیین طعم و کیفیت نهایی زیتون دارد. برای صرفه جویی در هزینه، برخی از تولیدکنندگان از چوب یا ماشین برای تکان دادن میوه های رسیده از درختان استفاده می کنند.
زیتون ها را روی درختان می گذارند تا به حدی رسیده شوند که بدون هیچ کمکی به زمین می افتند. اگرچه این فرآیند مقرون به صرفه است، اما کیفیت مطلوبی را ایجاد نمیکند.
از آنجایی که همه زیتونهای روی درخت به طور همزمان میرسند، بسیاری از زیتونهای جمعآوریشده ممکن است کمتر یا بیش از حد رسیده باشند، بهعلاوه برخورد خشن میتواند به میوههای ظریف آسیب برساند.
بهترین و سختکوشترین زیتونکاران از روشی سنتی استفاده میکنند که البته زمانبر است: زیتونها را با دست میچینند. هر زیتون برای رسیدن انتخاب می شود.
درست در لحظه مناسب چیده می شود. این زیتون ها کمتر کبود می شوند و طعم فوق العاده ای دارند. اما دستچین کردن نیز یک سوراخ مالی است.
بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که مقداری پول نقد جدی برای این افراد خرج کنید.واقعیت مهمانی شام سرگرم کننده: هیچ درخت زیتون سبز وجود ندارد! رنگ زیتون نشان از رسیده بودن آن است.