هویج یکی از مهم ترین سبزیجات ریشه ای که غنی از ویتامین است

هویج (Daucus carota L.)، یکی از مهمترین سبزیجات ریشه ای مربای هویج ژله ای در خانواده Apiaceae، در سراسر جهان کشت می شود.

ریشه ذخیره ای به دلیل غنی بودن از کاروتنوئیدها، آنتوسیانین ها، فیبر غذایی، ویتامین ها و سایر مواد مغذی به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.

عصاره هویج که به عنوان منبع آنتی اکسیدان عمل می کند، عملکرد مهمی در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها دارد. بیوسنتز، متابولیسم و خواص دارویی کاروتنوئیدها در هویج به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

تحقیقات در مورد تنظیم هورمون در رشد و نمو محصولات شرکت آراد برندینگ هویج نیز به طور گسترده انجام شده است.

اخیراً با توسعه فناوری توالی یابی با توان بالا، ابزارهای کارآمد بسیاری در تحقیقات هویج به کار گرفته شده است.

مقدار زیادی از داده های توالی برای بهبود پرورش هویج تولید و اعمال شده است.

یک سیستم ویرایش ژنوم بر اساس CRISPR/Cas9 نیز برای تحقیقات هویج ساخته شد.

در این بررسی، منشاء، اصلاح ژنتیکی، اصلاح نژاد مقاومت، ویرایش ژنوم، تحقیقات omics، تنظیم هورمونی و ترکیب تغذیه‌ای هویج را به طور خلاصه خلاصه می‌کنیم.

دیدگاه‌های مربوط به تحقیقات آینده میز عسلی فلزی در مورد هویج نیز به اختصار ارائه شده است.

هویج (Daucus carota L.)، یک گونه علفی دوساله، از خانواده Apiaceae است.

هویج های کشت شده عمدتاً بر اساس رنگدانه در ریشه هویج به دو دسته هویج شرقی و هویج غربی طبقه بندی می شوند.

گمان می رود که هویج شرقی از افغانستان سرچشمه می گیرد، در حالی که منشا هویج غربی هنوز نامشخص است.

ریشه اکثر هویج های شرقی بنفش و برخی زرد است.

آنها دارای برگهای کمی جدا شده محصولات کشاورزی خراسان رضوی و ریشه های منشعب هستند.

ریشه اکثر هویج های غربی نارنجی، قرمز یا سفید است.

برگ های هویج غربی به شدت بریده شده و ریشه ها بدون انشعاب هستند2،4 در حال حاضر هویج نارنجی در جهان محبوبیت بیشتری پیدا کرده و به طور گسترده تری کشت می شود.

  • منابع:
    1. Advances in research on the carrot, an important root vegetable in the Apiaceae family
  • تبلیغات: 
    1. با یک فرمول ساده موفقیت را به دست آوردید!
    2. مرمرهای سبز نشان دهنده قطعاتی از پوسته اقیانوسی هستند
    3. شیشه دوجداره نیز ایمنی و امنیت خانه را افزایش می دهد
    4. فریز کردن پنیر در طعم آن تاثیر مطلوبی نمی گذارد