پسته تازه فیض اباد سبب ایجاد دعوا در شب عید میان یک خانواده شد

آجیل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که رادیکال های آزاد را در بدن ما خنثی می کند و خطر ابتلا به سرطان، حمله قلبی یا آرتریت را کاهش می دهد.

نسبت بالای آنتی اکسیدان ها مزیت دیگری نیز دارد: پسته تازه فیض اباد نه تنها به سلامت ما کمک می کنند، بلکه پوستی زیبا و درخشان را تضمین می کنند و روند پیری انسان را کاهش می دهند – به اصطلاح یک محصول طبیعی ضد پیری!

پسته در دوران بارداری: پسته حاوی اسید فولیک است. به طور خاص: 60 میکروگرم در هر 100 گرم ویتامین B در دوران بارداری اهمیت ویژه ای دارد.

طبق گفته انجمن تغذیه آلمان، دوز توصیه شده روزانه برای مردان و زنان 300 میکروگرم اسید فولیک است. بارداری نیاز را افزایش می دهد، در این مدت 550 میکروگرم در روز توصیه می شود. زنان شیرده به حدود 450 میکروگرم در روز نیاز دارند.

رفع این نیاز با پسته و سایر غذاها بسیار سخت است. بنابراین زنان باردار و شیرده و همچنین کسانی که می خواهند بچه دار شوند باید از مکمل های غذایی حاوی اسید فولیک استفاده کنند.

پستهپسته

نام “پسته” از “pistacia vera” گرفته شده است. ترجمه شده به این معنی است: بادام سبز. پسته در اصل از خاورمیانه می آید. از آنجا آنها در سراسر منطقه مدیترانه پخش شدند.

پسته زمانی یک غذای لذیذ به حساب می آمد و در بین پادشاهان بسیار محبوب بود. اما به عنوان رنگ نیز استفاده می شد و برای درمان دندان درد و سیروز کبدی استفاده می شد.

میوه هسته دار در پایان قرن نوزدهم به ایالات متحده آمد و در قرن بیستم دنیای غرب را فتح کرد. امروزه بیشترین مناطق رشد در ایران، آمریکا و ترکیه است.

دستور تهیه: ماست منجمد با پسته
برای 4 وعده:

500 گرم ماست کم چرب (1.5%)
1 قاشق غذاخوری عسل
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل بوربن
50 گرم پسته

به این ترتیب انجام می شود:

ماست را هم بزنید تا کرم رنگ شود، به تدریج عسل و وانیل را اضافه کنید.
مخلوط را در فریزر قرار دهید و هر 20 دقیقه یکبار هم بزنید تا مخلوط کاملا منجمد شود.
پسته ها را خرد کرده و برای تزیین ماست یخ زده استفاده کنید. در صورت تمایل می توان میوه را با توجه به ذائقه اضافه کرد.