شکرپنیر اعجاز آلوده به سم موفق به گرفتن جان کودک دو ساله نشد

از آنجایی که شکر ماده اصلی هر آبنباتی است، برای تهیه این شیرینی از شکر دانه ریز استفاده می شود. آب و شکر گرانول به دیگ های مخصوص استفاده می شود. نسبت آب و شکر باید در قوام دقیق باشد.

در ابتدا تهیه شکرپنیر اعجاز کمی آب روی شکر اضافه می شود و فرآیند جوشیدن شروع می شود. وقتی دمای دیگ به 100 درجه سانتیگراد رسید نمک لیمو را به مواد اضافه می کنند.

نمک لیمو به آب شیرین اضافه می شود تا به آن قوام دهد و فرآیند تخمیر را آغاز کند. پس از اضافه شدن نمک لیمو، مخلوط کردن مواد در دیگ متوقف می شود.

مواد در حال جوش برای مرحله خنک شدن به یک منطقه جداگانه منتقل می شوند. مخلوطی که روی بشقاب از قبل روغن زده شده ریخته می شود تا استراحت کند تا خنک شود.

مخلوط شیرین خنک شده به طور ویژه وارد دستگاه های سفید کننده می شود. در دستگاه های سفید کننده رنگ و قوام شکر تنظیم می شود.

شکرپنیر

مخلوط های مورد تایید استادان بلیچینگ در قالب های شکر ریخته می شود. در قالب های نبات نگهداری می شود تا قوام بیاید و یخ بزند.

در این مرحله از موم زنبور عسل استفاده می شود. موم زنبور عسل یکی از مواد خاصی است که به آسانی بریدن شکر کمک می کند.

آب نبات های برش خورده را اکنون داخل صافی می گذاریم. با دستگاه مخصوص روی قندهای داخل صافی آب می پاشند. آب به عنوان یکی از موادی که قندها را مرطوب و نرم می کند جلب توجه می کند.

نبات های مولانا که مرحله نم دهی را به پایان رسانده اند برای آخرین بار به استراحت رفته و پس از میانگین 5 ساعت آماده مصرف می شوند.

به طور کلی وقتی محتویات شکر مولانا بررسی می شود، آب، شکر گرانول و نمک لیمو جلب توجه می کند. در خرید آبنبات های مولانا که هیچ گونه افزودنی ندارند دقت کنید.

عصاره میوه های واقعی در آب نبات های طعم دار مولانا استفاده می شود.