Eva De Angelis، متخصص تغذیه و متخصص تغذیه میگوید: «انجیر میوهای است که تا حدودی مورد توجه قرار نگرفته و چیزهای زیادی برای ارائه دارد.
انجیر ربابی تازه علیرغم داشتن قند طبیعی بیشتر نسبت به سایر میوه ها، تنقلات طبیعی کم کالری است که سرشار از فیبر و ویتامین K و B6 است. اگرچه مصرف انجیر نسبتاً بی خطر است، اما خوردن بیش از حد آن به دلیل محتوای فیبر بالای آن می تواند باعث اسهال شود و چند اشکال دیگر نیز وجود دارد.
انجیر منبعی از مواد مغذی ضروری مختلف است. آنها سرشار از فیتونوترینت ها، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها هستند. انجیر خشک دارای غلظت بالایی از مواد معدنی و ویتامین ها است.
انجیر منبع غنی قندهای طبیعی و فیبر محلول است. نمودار تغذیه زیر تمام آنچه را که باید در مورد انجیر بدانید را به شما می گوید.
و اکنون، مهمترین بخش – مزایا. لیست شما را غافلگیر خواهد کرد. آماده باش
فواید انجیر به محتوای غنی فیبر غذایی آن نسبت داده می شود. فیبر غذایی به تقویت هضم و کنترل سطح قند خون کمک می کند. انجیر همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش استرس اکسیداتیو و به تاخیر انداختن علائم اولیه پیری کمک می کند.
انجیر یبوست را برطرف می کند و سلامت کلی گوارش را بهبود می بخشد. 2 تا 3 عدد انجیر را یک شب در آب خیس کرده و صبح روز بعد با عسل میل کنید تا با مشکلات یبوست خود خداحافظی کنید.
فیبر برای هضم غذا عالی است و انجیر سرشار از فیبر غذایی است که به حرکت سالم روده کمک می کند و یبوست را تسکین می دهد.
مدفوع را حجیم می کند و عبور صاف آنها را از بدن تسهیل می کند. فیبر موجود در انجیر نیز اسهال را درمان کرده و کل دستگاه گوارش را آرام می کند.
رژیم غذایی با فیبر بالا چیزی است که برای تنظیم سیستم گوارش خود به آن نیاز دارید، و انجیر یکی از مواد ضروری است زیرا باعث می شود احساس سیری کنید و از پرخوری جلوگیری کنید.