کیوی در سردخانه منبع خوبی برای تهیه ضدعفونی کننده ها می باشد

کیوی در سردخانه میوه ای کوچک به اندازه آلو با پوست قهوه ای تیره، گوشت سبز روشن و دانه های کوچک سیاه رنگ است. به طور معمول، فقط گوشت میوه کیوی خورده می شود، اما پوست آن نیز خوراکی است.

طیف کاملی از راهنماهای فواید سلامتی ما را کشف کنید یا برخی از بهترین دستور العمل های کیوی ما را از تاکوهای گیاهی آسان گرفته تا بستنی میوه ای بسیار آسان و خوشمزه ما بررسی کنید.

ممکن است علائم آسم را کاهش دهد
میوه کیوی به دلیل محتوای بالای ویتامین C خود شناخته شده است به نظر می رسد این و سایر مواد مغذی آنتی اکسیدانی که تامین می کند به کاهش برخی از علائم آسم کمک می کند.

کیوی

از سلامت قلب حمایت می کند
گنجاندن میوه کیوی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم ممکن است از سلامت قلب شما حمایت کند. این به این دلیل است که به نظر می رسد مصرف آنها لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) را افزایش می دهد.

به اصطلاح کلسترول “خوب”، سایر تری گلیسیریدهای خون (چربی ها) را کاهش می دهد و تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد، که ممکن است در طول زمان منجر به تصلب شرایین شود.

میوه کیوی همچنین به مدیریت فشار خون کمک می کند، تا حدی به لطف کاهش آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین. منبع مفید پتاسیم بودن بیشتر از خواص دوستدار قلب این میوه حمایت می کند.

به هضم غذا کمک می کند
میوه کیوی سرشار از فیبر است و از نظم گوارشی پشتیبانی می کند. همچنین حاوی آنزیمی به نام اکتینیدین است که تجزیه پروتئین را تسهیل می‌کند و به ما در هضم بهتر غذاهای غنی از پروتئین کمک می‌کند. کیوی همچنین می تواند در دستور العمل ها برای نرم کردن گوشت استفاده شود.

ممکن است عملکرد سیستم ایمنی را پشتیبانی کند
میوه های کیوی به طور استثنایی سرشار از مواد مغذی حمایت کننده سیستم ایمنی از جمله ویتامین های C، E، K و فولات، و همچنین کاروتنوئیدها، فیبر و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

مطالعات نشان می دهد که آنها ممکن است از سیستم ایمنی حمایت کنند و به طور بالقوه بروز و شدت سرماخوردگی و علائم مشابه آنفولانزا را در گروه های مستعد مانند افراد مسن و کودکان کاهش دهند.