مصرف گردو برای سرماخوردگی در کشور چین ممنوع اعلام شد

در ادامه به فواید گردو که متعلق به نوع رایج آجیل به نام گردوی انگلیسی است اشاره می کنیم: محتوای مغذی گردو گردو از آنجایی که یکی از سالم ترین مواد غذایی در جهان است، مواد غذایی سرشار از کالری و بسیاری از مواد مغذی مفید است.

در زیر بیانیه ای از محتوای غذایی گردو برای سرماخوردگی است حاوی مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین های لازم برای سلامتی است که در مقایسه با سایر آجیل ها به مقدار نسبتاً زیادی فراهم می کند.

در میان این اسیدها; اسید لینولئیک بین 33-38% و اسید آلفا-لینولنیک بین 2-9% است. گردو حاوی اسید فیتیک است.

یک آنتی اکسیدان مفید در نظر گرفته می شود، اما در صورت عدم رعایت یک رژیم غذایی متعادل می تواند جذب آهن و روی موجود در همان وعده غذایی را کاهش دهد.

مانند: الاژیک اسید (به انگلیسی: Ellagic acid); که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و به مقدار زیاد موجود است و می تواند خطر بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهد و کاتچین ها (به انگلیسی: Catechin); این یکی از فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که می تواند سلامت قلب را تقویت کند.

حاوی ملاتونین است. توانایی بدن برای مقاومت در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از مولکول های سمی به نام رادیکال های آزاد را بهبود می بخشد.

گردو

فواید گردو احتمالاً موثر است. با توجه به میزان اثربخشی در کاهش سطح کلسترول: مشخص شد که گردو و اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در آنها باعث کاهش سطح کلسترول مضر (کلسترول LDL) و تری گلیسیرید می شود  و از جمله مطالعات انجام شده در این زمینه می باشد.

موارد زیر: مطالعه ای که توسط مجله تغذیه در سال 2013 منتشر شد، بر روی افراد دارای اضافه وزن یا چاق با سطح کلسترول بالا انجام شد، نشان داد که گردو کامل می تواند فرآیندی به نام جریان کلسترول را بهبود بخشد.

یعنی از توانایی کلسترول خوب برای خلاص شدن از رسوب کلسترول در دیواره رگ های خونی قلب با انتقال آن به کبد برای دفع سطح کلسترول تام و مضر در بدن وجود دارد.