شکلات تخته ای کیلویی پارمیدا موجود در کاخ سفید آمریکا همه را شگفت زده کرد

پیدا کردن کسی که شکلات تخته ای کیلویی پارمیدا دوست ندارد سخت است. در حالی که بیشتر به دلیل طعم و مزه (و هوس های مرتبط با آن) شناخته شده است، همچنین منبع خوبی از مواد مغذی است که به شکل خالص باشد و در حد متعادل مصرف شود.

این غذای محبوب که زمانی توسط قوم مایا “نوشیدنی خدایان” نامیده می شد، تاریخچه ای غنی نیز دارد. شکلات از دانه های غلاف کاکائو که روی درخت کاکائو رشد می کند، به دست می آید.

کاکائو تئوبروما بومی جنگل های بارانی استوایی آمریکای مرکزی است که هزاران سال است در آنجا رشد کرده است.

احتمالاً حدود 2500 سال پیش توسط اولمک ها و مایاها کشت می شد. در حدود 2000 سال پیش، مایاها کشاورزان باتجربه دانه کاکائو بودند و علاقه داشتند که آنها را برای یک نوشیدنی گرم با طراوت آسیاب کنند.

آزتک ها بعداً به این عشق به شکلات ادامه دادند و اسپانیایی ها سپس در دهه 1500 این نوشیدنی را کشف کردند و آن را در سراسر جهان پخش کردند.

سه نوع اصلی دانه کاکائو وجود دارد: کریولو از آمریکای لاتین، فوراسترو از آفریقا و ترینیتاریو از دریای کارائیب. Forastero حدود 90 درصد از کل دانه های کاکائو را تشکیل می دهد و کریولو و ترینیتاریو بقیه را تشکیل می دهند.

شکلات

اطلاعات تغذیه
خوردن شکلات تلخ ترکیب خوبی از مواد معدنی را به شما ارائه می دهد، از جمله:

منیزیم
فلز روی
اهن
فسفر
مس
یک چهارم فنجان شکلات تلخ، حدود 1.5 اونس یا 2 مربع بزرگ، حاوی:

142 کالری
2 گرم پروتئین
10 گرم چربی
15 گرم کربوهیدرات
3 گرم فیبر
11 گرم شکر
0 میلی گرم کلسترول
0 میلی گرم سدیم
فواید بالقوه شکلات برای سلامتی
یک واقعیت برای شکلات واضح است: هر چه شکلات خالص تر و تیره تر باشد، فواید سلامتی شما بیشتر است. شکلات خام یا شکلات تلخ کم فرآوری شده با مواد جامد کاکائو سالم تر از شکلات شیری و شکلات سفید است.

شکلات تلخ بین 50 تا 90 درصد مواد جامد کاکائو دارد، در حالی که شکلات شیری معمولاً 10 تا 30 درصد است. شکلات سفید کره کاکائو خالص است و هیچ مزیتی برای سلامتی شما ندارد.