با بادمجان سرخ شده خانگی هفته ها بدون خوردن آب زنده بمانید

آیا خطراتی وجود دارد؟
بادمجان سرخ شده خانگی و سایر سبزیجات شب بو دارای ماده شیمیایی سولانین هستند که برخی افراد ادعا می کنند که به التهاب می افزاید و بیماری هایی مانند آرتریت را بدتر می کند.

هیچ مدرک محکمی مبنی بر اینکه مقدار کمی سولانین در بادمجان علائم آرتریت را بدتر می کند وجود ندارد. اما اگر متوجه شدید که پس از خوردن بادمجان درد مفاصل شما تشدید می شود، از آن اجتناب کنید.

به ندرت افراد به بادمجان حساسیت دارند. علائم واکنش آلرژیک شامل بثورات پوستی، تورم صورت، خارش، کهیر و صدای خشن است.

طرز تهیه و نگهداری بادمجان
قبل از پختن بادمجان، آن را بشویید و دو سر آن را ببرید. پوست برای خوردن مناسب است، اما اگر بیش از حد جویدنی دیدید ممکن است بخواهید آن را بردارید.

بادمجان به طور طبیعی کمی تلخ است. روی آن نمک بپاشید و بگذارید 30 دقیقه بماند. نمک مقداری از تلخی را از بین می برد. همچنین از جذب روغن زیاد و چرب شدن بادمجان در هنگام پخت جلوگیری می کند. قبل از پختن نمک را بشویید.

بادمجان

می توانید بادمجان را کباب کنید، بپزید، بخارپز کنید یا تفت دهید. وقتی بریده می شود، افزودنی خوبی به کاری و سوپ می شود.

البته، یک دستور غذای مورد علاقه پارمزان بادمجان است، اما به خاطر داشته باشید که بادمجان را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید، کالری و چربی اضافه می کند. برای درست کردن یک نوع سبک تر، بادمجان را به جای سرخ کردن بپزید.

برای پختن یک بادمجان کامل، ابتدا پوست آن را با چنگال مانند سیب زمینی پخته سوراخ کنید. بعد از حدود 30 دقیقه در فر، می توانید داخل آن را بردارید و بادمجان را پر کنید یا تفاله آن را در سوپ، خورش یا دیپ له کنید.

بادمجان را تا زمانی که آماده طبخ نشدید برش ندهید. این سبزیجات به سرعت خراب می شوند. در عوض، آن را در یخچال قرار دهید، جایی که می توانید با خیال راحت آن را تا یک هفته نگهداری کنید.